Total Drama Big Brother - The Totál Dráma & The Sims Blog
News

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Új oldal

Villám  2015.01.13. 17:02

Új oldalam van, vagyis mellékoldal. De attól itt is leszek :)

Katt a képre!

3 DB új CSS kód

Villám  2015.01.10. 13:28

Megjött a kedvem, így úgy gondoltam, miért is ne? Csinálok pár új CSS kódot. Összesen eddig a mai napon 3 készült, 1 ingyenes és 2 kredites. Az ingyenes Design egy Totál Drámás Ellás, a 2 kredites pedig egy Pokémonos és egy Star Wars Rebels dizájn. lessétek meg őket :)

2015 a szerencse, vagy a balszerencse éve? - Új design

Villám  2015.01.10. 09:34

Sziasztok :) Újra itt vagyok :) Sajnos már nálam is elkezdődött a suli :( De nem kell szomorkodni, hisz végtére is, túl lehet élni (asszem xD). Viszont, most nem erről szeretnék beszélni. Pár napja ismért nyertem egy G-portálos versenyen, ezúttal 100 kreditet :) Köszönöm szépen G-portál :) így 120 kreditem van/volt, mivel vettem egy-két designot, de úgy döntöttem, azokat csak a későbbiekben öltöm fel az oldalra. De, ennek ellenére csináltam egy új dizit :) Remélem tetszik :) A sárga szín szerintem nagyon szép. Pár napja ígértem a fanképet. Sajna, fel kellett telepíteni a gépem 1-2 napja, és így a fankép elveszett :( De legalább kész lettem a meglepivel. Az első Ingyenes Design felkerült az oldalra, amit az Others menüben az Ingyenes Design -ok - menüpontra kattintva el is értek. Egy Totál Drámás Duncanes dizi lett. igaz, nem a legjobb, de majd lesz jobb is. Figyelem, ha elvittél egy designt annak forrását rakd ki képpel, vagy linkkel!

Ennyi lenne, hamarosan ismét jövök. Talán új dizivel, vagy talán fanképpel ;)

Rendelj Design-ot!

Villám  2015.01.07. 10:38

Íme, amin már pár napja dolgozok. Úgy döntöttem, mivel szeretek ilyenekkel foglalkozni, így el is készítettem az első designot. Ám úgy döntöttem, ezt inkább rendelésre bocsájtom, Vagyis, készítek design-t, és ha nektek valamelyik megtetszett, és meg szeretnétek venni, akkor odadom cserébe egy kis kreditért. Nem sok kreditet kérek, 10-20 kredit max.  Az első design egy HŐS6OS lett. Mivel már annyire hirdetik a TV-ben, na meg mert meg is tetszett az ötlete, így el is készítettem. Eredetileg a Madagascar-ról készítettem volna, de nem tudtam beszerezni hozá a legjobb képeket. De se baj, majd lesz az is. A későbbbiekben lehet, ingyen, elvihető designok is lesznek, de amik kreditbe kerülnek, azok abba is fognak. Még ma készítek egy meglepi designot, amit majd meglehet szintén venni kreditért. Ha ma kész leszek vele, közzé is teszem. Már a fankép is kész, de azt holnapra hagyom. A designokat itt találjátok: Others - Rendelések - HŐS6OS Design.

 

Katt a nagyobb méretért a design megtekintéséért.

(Figyelem, a lila böngésző nem a CSS miatt van, az a Chrome témám!)

Készületben...

Villám  2015.01.06. 10:12

Úgy döntöttem, mivel már elég régen adtam ki projekthíreket, ezért elárulok egy kis infót: jelentleg dolgozok egy újabb fan képen, ami már majdnem kész, már csak 1-2 apróság hiányzik róla. Másik projekten is dolgzok ami jelenleg még titok, és van/lesz még egy harmadik :D Na meg még a TS:WP, amin sokat agyalok, és már majdnem összeállt a 9.sztori a fejemben. Szóval idők kérdése, is mindennel kész leszek :)

Juhú :D

Villám  2015.01.02. 12:32

Juhú :D Az év első híre :) Jó hír, hogy szavaztam az év portálja versenyen, és most nyertem 20 kreditet :D

+ Egy kicsi hír, hogy készületben a második fanképem :) Remélem várjátok :D

BÚÉK !!! :D

Big Brother csapat  2015.01.01. 00:00

Nagyaon de nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek :)

http___freenewyearwallpapers.com_wp-content_uploads_2014_10_happy-new-year-2015-hd-wallpaper

Új gép, új hely és új év

Caleb  2014.12.31. 18:55


Sziasztok, nos igen mostanában elég sok minden történt körülöttem sajnos nagyrészt csak rossz dolgok. A gépemből minden kitörlődött és saját magamnak kellett visszakeresni mindent és újra letölteni a képeket stb..de most úgy néz ki hogy már a 90% sikerült visszaállítanom szóval hamarosan elkezdhetem újra írni a sztorikat. Igen ám, de úgy döntöttem, hogy már nem a Bigen fogom folytatni, hanem a régi toxic oldalamon. Az indokokat nem akarom felsorolni, legyen annyi elég, hogy változtatni akartam mindenben, de ettől függetlenül örökké Biges maradok legbelül:)
Az oldalnak és Villámnak ás persze nektek olvasóknak is sokat köszönhetek.
 Boldog Új évet Kívánok Mindenkinek:)
/Igaz a kép karácsonyi, de nekem tetszik/


2014 utolsó napja - 9000 látogató - 1. helyen - Ajándék

Villám & a Többi Csapattag  2014.12.31. 09:18

Sziasztok :D El sem hiszem, pont ez mind egy napon :) Meglett a 9000 látogatónk :D !!! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon de nagyon köszönjük szépen mindenkinek :D Egyben ezzel egyidőpontban a portálunk az első helyet érte el a kategóriánkban !!! Ezt is nagyon ( x40) köszönjük szépen mindenkinek :D A hamadik, (ismét egy időpontban a két rekorddal) elkészült az első fanképem :D ilyeneket hetente fogok készíteni :-) Ebben a képben kb. 4-5 napi munkám van :-) Az első pedig (vagyis ez) a TD:PI karaktereit ábrázolja, az én színezésemben :)

Nagyon köszönünk mindent :D

"A történelmünket mi magunk írjuk"

Villám  2014.12.29. 18:07

Sziasztok :) Remélem mindenkinek jól teltek a karácsonyi ünnepek :) Hamarosan, holnapután pedig itt van Szilveszter, és 2015 :D Mivel, az én történelmem, hogy hogyan ismertem meg a G-portált, jutottam el eddig, ismertem meg a kódokat, találtam rá dolgokra, és hoztam létre oldalamat, gyökerestül köze van 2012 okóberéhez és 2014. január 02-éhez, 2014 második napjához :D Ezért, úgy döntöttam, elmesélem nektek a történetemet :)

File:13.6.png

A G-portál előtt....

  • 2012 - Október & November - A történet jelentős kezdete. Ekkor nyitottam meg első honlapomat, bár ezt még csak webnoden ( Akik nem ismernék a webnoded, kattintosank ide: ITT ) Ez egy olyasfajta "szerény" portálkészítő,  kódokat nem lehet rajta használni, nincs chate stb. Az oldal, amit először nyitottam rajta, az csak egy olyasfajta blog volt, amit magam írtam. Mindenféle dologról szólt, amit szerettem, bár ekkor még sem The Sims, sem pedig Totál Dráma nem volt rajta. Egy hónap után, úgy döntöttem szünetre küldöm, majd 2 hónap után újra megnyitottam, de végül zárt is xD Bár később nyitottam két új webnodes oldalat, bár azok is zártak (Az egyik már Totál Drámás volt, de egy betűt nem írtam rajta, csak fejlécet töltöttem rá xD)

  • 2013 - December - Sok Totál Drámás hupontos fanfic olvasása után úgy döntöttem, hogy én is készítek végre egy saját oldalt, a saját évadommal. Az évad címe Totál Dráma Hajókázás volt, 28 szereplővel, 1-2 generációsokkal, új szereplők nélkül. Ezért, mint akkori TD-sek (legalább is, ahonnan olvastam még akkoriban az ő évadaikat) huponton kezdtem ( ITT ) Ez a weblapszerkesztő még rosszabb mint a webnode. Tele van sózva hirdetésekkel, nincs rajta se chat, se kezdetleges designok, nem lehet ezen sem kódokat használni, amit írsz, azt simán csak úgy elvarázsolja :3 Viszont, az a kevéske hab a tortán (ha lehet ezt rá egyáltalán mondani xD) hogy ezen már be lehet illeszteni képeket. Egy részt írtam meg itt az évadomból, de utána felb*szott a sok hirdetés, és zártam a lapot xD

File:Heroeswins.png

Katt a tovább gombra a folytatásért >> 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Disney
 
Kereső

 
Others
 
Csevegő

 
This is ...

 

 
Log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fordíts !

Eredeti nyelv

 
V.A.J

V.A.J

Versenyek, amikre jelentkeztünk:

Ha megszeretnél minket hívni valamiféle versenyre, azt nyugodtan megteheted a Csevegőn :)

 
All Stars

All Stars Cserék:

http://i1213.photobucket.com/albums/cc480/Klau0521/OO/snapshot_20a785bf_80a7875e_zps45f63e42.jpgSimGuruRusskii updates her twitter avatar with a newer version of her Sims 4 “simself”@SimsTias @Iron_Cgull i can tell you, i didnt save my former sim so i had to re create it and i did my best to do so lol.— Nad J (@SimGuruRusskii)July 8, 2014old avatar

Helyek: 32/25

Top Cserék:

Végtelen Hely!

Szünetben:

X X X X X X X X X X X X X X

Legutóbbi Frissítés: 2015.1.10

Cserének jelentkezni a Csevegőn lehet!

 
Twitter

 

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu